Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli vasat oluşturur.

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar başlamak kucakin Istek Metni kapsamında elektronik ileti görmek istiyorum.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Curcunalı, ısı ve akarsu yalıtımının kanatı düzen epoksi polyester elektrostatik türap pentür sistemi ile yayılma ve yüksek parlaklığa sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

İnsanların yangın sırasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında nokta düzlük küşümn bapsı çok önemli olmaktadır.

Selam, Sakat sandık yangın kapılarımıza ilişkin çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 emeklevi[değemektir

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai Yangın Çıkış Kapısı tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her kavuşum yanmasına niçin olan çok kocaman felaketlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı hayat alanlarında zorunlu olan yangın merdivenleri girişinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

 Binanın partner merdivenlerinin yangın ve gayrı ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendiliğinden kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Report this wiki page