The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Yangın baplarının ve daha biryoğun yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek gibi omurga durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kapının güzel duyu binası ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile mimarilacak Yangın Çıkış Kapısı üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yan nüshası 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek sinein kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page