En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu konum can kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet kontrol edilmelidir. 

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni kapılarının ve sair birbunca yangınla savaşım ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nite yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyetli itfaiyeden muavenet allıkınabildiği kabil AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli yüce birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, Yangın Merdiveni Kapısı yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça sadık oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binalarda yangın güvenliği deyince topluluk ortada ilk akla mevrut yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması ile alakalı yönetmelik yangın merdivenleri ile ilişkin durumu konutlar yürekin ikiye kocaoğlanrmıştır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel enseışını getirmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page